Contact
Over ons
Go Unlimited. Go Mammoet.

Over ons

Als het aankomt op hijsen en transporteren, is Mammoet een wereldwijd zwaargewicht. En ook lokaal maken we ons graag sterk. Of je nu airco’s, brugdelen of de laatste loodjes op een bouwproject wil plaatsen. Mammoet staat overal in het land voor je klaar. Hoe groot of klein je project ook is.

Mammoet transporteert, verplaatst en verscheept grote en zware objecten met onovertroffen kracht. Dankzij de technische expertise van ons personeel en ongeëvenaarde vloot aan materieel, kun je rekenen op resultaat van het hoogste niveau.  

Hoe groot of klein jouw project ook is, Mammoet staat overal in Nederland en België voor je klaar. Met een permanente, moderne vloot van meer dan 200 mobiele kranen met een capaciteit van 10 tot 1200 ton zijn de mogelijkheden eindeloos. Van de kleinste Hoeflon hijskraan naar een Spierings Torenkraan tot de gloednieuwe Liebherr LTM 1650-8.1. 

Vind de juiste kraan voor jouw project via de Mammoet Crane Configurator

Of neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze specialisten helpen je graag verder. 

Overal inzetbaar

Overal waar groei is, is er behoefte aan energie, energie, grondstoffen en infrastructuur. Helpen om in die behoeften te voorzien is een wereld op zich.

Het is de wereld van Mammoet.

In deze wereld is het ons doel om grote objecten te hijsen, te transporteren, te installeren en te ontmantelen, zodat onze klanten hun productiecapaciteiten en infrastructuren op de meest veilige en efficiënte manier kunnen laten groeien en onderhouden.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze activiteiten klanten in belangrijke mate helpen bij hun groeiende behoefte aan productiviteit en continuïteit, door middel van creatieve engineering, zorgvuldige planning en veilige uitvoering. Daartoe verhogen wij voortdurend de normen van ons vak.

Al meer dan tweehonderd jaar staan wij bekend om de unieke mogelijkheden van ons equipment. Maar het is het vertrouwen van onze klanten dat ons gebracht heeft waar we vandaag staan. Hun vertrouwen inspireert 7.000 Mammoet professionals om zich elke dag volledig in te zetten en een verschil te maken in projecten over de hele wereld.

Een familiebedrijf

Mammoet is onderdeel van SHV, een familiebedrijf met een sterke positie in een aantal operationele gebieden en geselecteerde investeringsactiviteiten en een focus op duurzame groei op lange termijn.

De SHV-groepen (SHV Energy, Makro, Mammoet, ERIKS, Nutreco, NPM Capital en ONE-Dyas) zijn actief in 58 landen. De gedecentraliseerde organisatie zorgt ervoor dat de gediversifieerde bedrijven dicht bij hun klanten kunnen opereren en loyale klantenrelaties kunnen onderhouden.

De 55.000 mensen van SHV vormen het hart van de organisatie en belichamen de waarden, ondersteunen de cultuur en bouwen aan het succes van de onderneming. De belangrijkste waarden van SHV zijn integriteit en vertrouwen. Integriteit betekent eerlijk, oprecht en volledig open zijn in de communicatie over alle zaken die het bedrijf aangaan. SHV vertrouwt erop dat haar mensen zich naar beste vermogen inzetten voor het bedrijf, de vooruitgang van het bedrijf en het behalen van succes binnen hun mogelijkheden en in overeenstemming met de SHV-waarden.

De bedrijfsfilosofie schetst de gedeelde waarden, zodat iedere werknemer, klant en leverancier weet waar SHV voor staat.

Voor meer informatie over de SHV Family of Companies, bezoek de website www.shv.nl