Contact
Over ons
Go Unlimited. Go Mammoet.

Over ons

Als het aankomt op hijsen en transporteren, is Mammoet een wereldwijd zwaargewicht. En ook lokaal maken we ons graag sterk. Of je nu airco’s, woonboten of de laatste loodjes op een bouwproject wil plaatsen. Mammoet staat overal in het land voor je klaar. Hoe groot of klein je project ook is.

Mammoet transporteert, verplaatst en verscheept grote en zware objecten met onovertroffen kracht. Dankzij de technische expertise van ons personeel en ongeëvenaarde vloot aan materieel, kun je rekenen op resultaat van het hoogste niveau. Ook bij jouw project. 

Met vestigingen over de hele wereld - dus ook in de Benelux - staat er overal een lokaal team klaar om jouw project aan te pakken. Of het om het plaatsen van één blokhut gaat, het hijsen van een dak, het plaatsen van een brug of het vervoeren van een vliegtuig. Met onze permanente vloot van mobiele- en rupskranen in Nederland en België zijn de mogelijkheden eindeloos.

Van 10 tot 1200 ton, overal inzetbaar

Met onze permanente, moderne vloot van meer dan 200 mobiele kranen met een capaciteit van 10 tot 1200 ton zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een Grove naar een Spierings tot de gloednieuwe Liebherr LTM 1650-8.1, Mammoet staat overal in Nederland en België voor je klaar, hoe groot of klein jouw project ook is.

Vind de juiste kraan voor jouw project via de Mammoet Crane Configurator

Of neem contact op met een vestiging in de buurt. Onze specialisten helpen je graag verder. 

Voor als het op rolletjes moet lopen

Soms voldoet een mobiele kraan niet en is een rupskraan een betere oplossing. Onze rupskranen zijn modern en worden volgens de strengste eisen in eigen beheer onderhouden, zoals je van ons mag verwachten. Onze operators worden op onze eigen Mammoet Academy getraind en kennen alle geheimen van het werken op een rupskraan. Met 12 rupskranen staat er overal in Nederland en België een geschikte rupskraan voor je klaar. 

Wil je meer informatie over de beschikbaarheid van onze rupskranen? Neem dan contact op met een vestiging in de buurt.